Tjedan zdravog doručka

28. listopada 2025.

U ponedjeljak, 14. listopada, učenici COORP-a Bjelovar i TUPŠ-a Bjelovar udružili su snage u kulinarskim radionicama posvećenima pripremi zdravog doručka.

Na našem zdravom meniju našli su se:

  • chia puding
  • kruh s bananom
  • zobene palačinke s bademovim brašnom
  • zapečena jaja sa špinatom i mozzarellom
  • omlet s vlascem i rajčicom

Uz mnoštvo smijeha i zajedničkog truda, učenici su učili o važnosti doručka kao najvažnijeg obroka u danu – on daje energiju, pomaže koncentraciji i doprinosi zdravim prehrambenim navikama.

Ove radionice nisu samo prilika za kuhanje, već i za suradnju, razvoj samostalnosti, stjecanje novih vještina te upoznavanje zdravih i raznovrsnih namirnica.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i veselimo se novim zajedničkim aktivnostima koje promiču zdrave navike i timski duh!

Pročitajte još

Dan jabuka

Dan jabuka

27. listopada slavili smo kraljicu voća – jabuku! Istraživali smo je svim osjetilima – gledali, mirisali, kušali i dodirivali različite vrste jabuka. Bojali smo, crtali i modelirali jabuke, pekli ukusne kolače od jabuka, uživali u zdravim zalogajima i učili zašto je...

Susret s pitanjima i odgovorima

Susret s pitanjima i odgovorima

20. listopada u našem smo Centru održali susret s pitanjima i odgovorima za roditelje – otvoren, topao i koristan razgovor o temama koje su svima važne. Stručnjakinje: Nina Šimić, socijalna radnica, Odjel za skrbništvo Matea Koren, mag. soc. rada, Odjel za odrasle,...

Dani kruha

Dani kruha

U našoj školi smo s puno truda, veselja i mirisnih trenutaka obilježili Dane kruha. Učenici su vrijedno mijesili, valjali i oblikovali tijesto te tako vježbali praktične, svakodnevne vještine – od preciznosti i strpljenja do suradnje i zajedništva. Školom se širio...

Skip to content